Tony Moly Tint Cherry Pink

Lip Tint od Tony Moly mi přišel jako dárek k objednávce Lip & Cheek Blushers od Skinfoodu. Prodejce patrně usoudil, že i tak je mazadel na pusu málo a zaslal mi ještě další dvě miniaturky v samostatném balíčku (který bude patrně jiný zákazník postrádat).

Maličká lahvička je zhruba do poloviny naplněná sytě červenou tekutinou. Na rty se nanáší klasickým pěnovým aplikátorem, aplikace je snadná a překvapivě přesná.

Lip Tint se po nanesení rychle vpíjí do rtů, nemá tendenci se rozpíjet, a to ani když lehce přetáhnete přirozenou hranici rtů. Rty zůstávají po nanesení chvíli vlhké a Lip Tint má ne zcela příjemnou chuť, ale poměrně rychle zasychá a na rtech následně není cítit.

Po zaschnutí barva na rtech vypadá velmi přirozeně, dokonce i přes poměrně výraznou barvu určenou primárně asijským uživatelkám. Rty mají sice výraznou barvu, ale nevypadají nalíčeně.

Lip Tint na rtech skvěle drží, neobtiskává se při otření ani při pití. Pokud ho večer zapomenete odlíčit, vydrží bez větší úhony na rtech až do rána. Odličuje se poměrně snadno (aktuálně používám micelární vodu Lirene).

Kromě červeného odstínu Cherry Pink lze zakoupit i (paradoxně) růžový odstín Red Apple.

Tony Moly Tint Cherry Pink lze koupit například na eBay, cena za 3 g se pohybuje kolem 2.5 USD, plné 9 g balení stojí cca 5 USD.

Obrázek pochází z obchodu heirofkoreanculture na eBay.


Žádné komentáře