Připraveno k testování

Doma se mi množí zásoby korejské kosmetiky, kterou právě testuji, nebo se na to chystám. Na co se tedy můžete těšit?

Hned  pro začátek můj oblíbený Skin Food - z vlasové řady Pomegranate čeká na vyzkoučení tonikum na vlasovou pokožku Pomegranate Scalp Care Tonic a šampón Pomegranate Shampoo. Celá řada je vyvinuta jako podporující růst vlasů a zabraňující jejich vypadávání.



U Skin Foodu ještě zůstaneme - dalším čekajícím je Deep Sea Water Multi Gel. Na tento výrobek jsem opravdu zvědavá - měl by být použitelný jako zvlhčující gel čistící a rozjasňující pleť, noční maska, pleťový a tělový gel.Pomáhat by měl zejména podrážděné a suché pleti.




 

Posledním výrobkem této značky je krém Royal Honey Hydro Cream, který by měl být výrazně hydratující a vyživující. Jeho hlavními ingrediencemi jsou med a mateří kašička.



 

Další testovanou značkou je The Face Shop a jejich čistící proužky na nos Volcanic Clay Black Head Charcoal Nose Strips. Proužky obsahují sopečný jíl z Nového Zélandu a dřevěné uhlí, a měly by nos zbavit černých teček. První testování již máme za sebou a zatím to vypadá velmi nadějně.





  Předposledním výrobkem je krém od značky Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream. Jak už název napovídá, mělo by se jednat o výrazně hydratační a obnovující krém s obsahem šnečího slizu.

 


A nakonec výrobek firmy TONYMOLY Floria Whitening Capsule Essence, obsahující kromě jiného kombuchu, která by měla zlepšit tón pleti.

Pořídily jste si v poslední době také nějakou zajímavou kosmetiku? A který z výrobků připravených k testování vás zaujal nejvíc?



Obrázky pocházejí z webu Skinfood a obchodu cosmeticmarket2012 na eBay.









3 komentáře

  1. Já v poslední době šetřím (dobře, snažím se šetřit ;-)), takže nové přírůstky do kosmetické sbírky nemám... ale moc ráda si o nich přečtu u Tebe, zaujaly mě ty čistící proužky na nos (sama mám ty všude vychvalované od Montagne Jeunese a není to taková hitparáda, jakou jsem čekala). No a pak samozřejmě šnečí krém! Teď je to strašně populární, a přiznám se, že mě to fakt zaujalo... ať už BB krém nebo jakýkoli jiný krém se slizem od těch malých potvůrek. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Proužky jsem poprvé zkoušela včera a s výsledkem jsem poměrně spokojená - vnitřní strana vypadala po sundání jako ježek :-)

    Pokud šetříš, mám speciálně pro tebe článek na zítra - naprosto nenákladná, ale o to geniálnější metoda péče o pleť (vydání mám připravené na zítra ráno).

    OdpovědětVymazat
  3. som zvedava na ten snail, Kaja ho chvali, tak ako bude na tom u niekoho ineho:), to vies kazdy nazor sa hodi:)

    OdpovědětVymazat