dm Lieblinge - krabička krásy z DM drogerie

Hned na úvod vás trochu zklamu - pokud jste se po přečtení nadpisu začaly těšit na nový beauty box, bylo to trochu předčasné. Tenhle koncept totiž aktuálně funguje pouze v Německu. A o co vlastně jde?

Na stránkách německého DMka se v určený čas můžete zaregistrovat jako zájemce o tříměsíční předplatné boxu - uvedete své údaje a pobočku dm, na které si box případně vyzvednete. Proč případně? Box totiž není pro všechny.

Po uplynutí 24 hodin, po které je registrace možná, jsou vylosováni budoucí majitelé 5.000 vydaných krabiček.

Obsahem dm Lieblinge boxu překvapivě nejsou pouze produkty privátních značek dm drogerie. Box obsahuje novinky v sortimentu dm napříč značkami - a vždy se jedná o nejméně pět výrobků v plné velikosti. Cena takového boxu je opravdu příznivá - pouhých 5 euro.

Pro blogerky má navíc dm jednu výhodu navíc - za recenzi produktů automaticky postupují do slosování o krabičku.

A jaké je složení dm Lieblinge boxu? Podívejte se na některé z posledních edic:


Duben


Březen



Únor


Leden


Prosinec


Jak se vám líbí obsah dm Lieblinge boxů? A líbila by se Vám podobná dm krabička i v ČR?

Obrázky pocházejí z webu dm Lieblinge.

8 komentářů

  1. To vypadá dobře... Edice v některých měsících mě sice moc nezaujaly (např. únor), ale zase třeba v dubnu bych využila všechno. Navíc se nemůžou zavděčit všem, že jo :-) Takže abych to shrnula, já bych něco takového rozhodně ocenila.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, dokonce i Aussie tam je... ta by se mohla přesunout do dmka i tady i nás. :) Já vím, to si asi počkám.

    OdpovědětVymazat
  3. Lenka: zase v ceně 5 euro (tedy nějakých 130 korun) by člověk asi dvakrát neřešil, jestli se mu šampón trefil do vůně a lak na nehty do barvy... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No hezky pěkně, to by mohli zavést i u nás :)

    OdpovědětVymazat
  5. Semi-Sweet Wonderland: To jo, ale zase na druhou stranu mě vždycky mrzí, když nějakou kosmetiku dostanu/koupím a doma zjistím, že mi to prostě nevyhovuje a pak se mi to akorát válí v koupelně, v lepším případě to někomu dám. Ale za 5 euro bych to byla ochotna přetrpět :-) Nicméně se obávám, že s něčím takovým u nás zatím nemůžeme počítat.

    OdpovědětVymazat
  6. za 5 euro supr, to by se rozdalo :-) sama bych asi využila máloco. Ale koncept se mi líbí moc

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle se mi líbí víc než všechny lejdyboxy a senzaboxy dohromady. Třeba teda změním názor, když to teď skutečně potáhnou spolu, ale stejně. Zase jedna věc, co můžeme z Česka jen závidět.

    OdpovědětVymazat