Modro-růžová nákupní

Včera odpoledne jsem se zastavila v DMku se zcela jasným cílem - koupit šampón, kondicionér a krém na nohy. 

A protože jsem osoba disciplinovaná, vypadal můj celkový nákup takhle:



Ok - kdo mi věřil, odevzdá průkazku beauty blogeríny.



Krom jiného jsem neodolala pár věcem z akce Cenový bonbónek - jedná se o 2-4 výrobky (někdy stejné, někdy různé) smotané fólií k sobě a se slevou 25-40%. Neodolala jsem svému oblíbenému tělovému mléku od Garnier (žluté zpevňující - hrozně se mi líbí, jak voní) a zubní pastě Sensodyne. Naopak trojici odličovacích tamponků s dárečkem jsem tam nakonec nechala (byť ten s olejem napuštěnými vatovými tyčinkami mě lákal opravdu hodně), ale zvykla jsem si na oválné z řady Premium a asi se mi nechce zase odvykat. 

Zároveň jsem se také poprvé naživo potkala s limitkou Sun Kissed od Essence - ač na téhle značce nijak neujíždím, stojany s limitkami se mi obvykle hrozně líbí, 



a mezi pudry v běžném stojanu objevila tohle superkolo (uprostřed, vpravo je pudr normální velikosti).


A závěrem opět objevy nekosmetické. V úterý jsme podnikli válečnou výpravu do Ikey za účelem pořízení kuchyně - vzhledem ke končící akci "za každých 5.000 utracených za kuchyň 500 zpět na slevové kartě" to byla opravdu bitva. Naštěstí se nám podařilo zvítězit a nová kuchyňská linka bude!

Cestou jsem si každopádně nemohla nevšimnout nových růžových a modrých kousků v řadách Lack a Expedit (teď si tak říkám, že když si z hlavy pamatuju názvy nábytku, asi tam vážně chodím moc často...). 








A na závěr jen drobné zavzdychání nad barevnými knihovnami Billy - modrá a oranžová varianta se mi hrozně moc líbí...


Mimochodem - bitevní vřava v kuchyňském oddělení byla tak brutální, že jsem ani nestihla zkouknout, jak vypadá Papershop na Černém mostě. Skandál.

4 komentáře

  1. Ještěže žádnou průkazku beauty blogerky nemám, protože jsem Ti to fakt uvěřila... a ještě si říkám: "Ta je fakt dobrá, že se umí držet plánu!" :-D Ne, samozřejmě, i ten druhý nákup je pěkný (a hlavně výhodný!). :) A nic si z toho nedělej, do Ikey chodím sice jen občas, ale názvy nábytku, který bych si strašně přála, si taky pamatuju z hlavy. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já "průkazku" neodevzdám - říkala jsem si, to není fakt možné, aby byla tak disciplinovaná a stačilo jí to :-D. Já byla na nákup včera a disciplinovaná jsem nebyla taky - všechny věci ze seznamu + další "bonbónky ve slevě" navíc a to jsem byla ve dvou..Teda u nás mají pořád ještě tu starou Limitku Essence, nevím, co se děje...už jsem chtěla kouknout na tu "zmrzlinovou" pastelovou a nic..Jinak fajn nákup, bio věci nakupuju v dm taky a Baleu mám ráda..:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Haha, tak já ti na to fakt nalítla :-D Jinak pěkný nákup :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ilka: já v úterý zjistila, žeuž si z hlavy pamatuju i ceny - a dokonce u věcí, který ani nechci! :-)

    eM: pastelovou taky neměli- jen Sun Kissed a Guerilla Gardening

    OdpovědětVymazat