Červnový Ladybox

Ač už máme 2. července, právě k nám dorazil červnový Ladybox (kurýr InTime tentokrát dorazil deset minut před šestou, zhruba přesně ve chvíli, kdy jsem vytáčela číslo zákaznického servisu a chystala se ho proklít do třetího kolene).


V tradičně růžové krabici se tentokrát schovávají 3 plné výrobky, 3 malá balení, 3 vzorečky a v mém případě 2 bonusové lahvičky, které už se objevily v jednom z předchozích boxů. Tak trochu doufám, že spojení Senzaboxu s Ladyboxem vnese do vzhledu krabiček trochu kreativity - stále stejné boxíky jsou trošičku nudné - a navíc při dalším použití člověk musí prohrabat všechny, aby zjistil, v které růžové krabici se schovává právě daná věc...


Boxík je tentokrát každopádně příjemně nacpaný krabičkami a lahvičkami.


Jako první na mě vykouknul 24 hodinový zklidňující hydratační krém od  Mixy. Po téhle značce už jsem nějakou dobu pokukovala, navíc má docela dobré recenze, takže krém k vyzkoušení rozhodně vítám. Krém je bílý, poměrně hutný a má klasickou krémovou vůni (po nanesení se bohužel na chvíli změnila v něco poměrně nepříjemného, ale zkusím mu dát šanci).
Zařazení do boxu mi každopádně přijde jako skvělý nápad, vzhledem k tomu, že Mixa je aktuálně horkým blogovým favoritem.


Dalším plným produktem je balzám Figs & Rouge, výrobek, který mě tentokrát ke koupi Ladyboxu zlákal - kovové krabičky naprosto zbožňuju a tenhle prostě vypadá dobře. Do boxu se dostala varianta Aloe & Mint.


Balzám překvapivě nemá obvyklou tuhou konzistenci, v které trochu pojezdíte prstem a pak nanášíte, je naopak docela měkký. Zároveň jsou v něm vidět drobné tečky vosku. Původně jsem si myslela, že se asi při doručování rozehřál, ale podle fotek, které jsem našla na netu to vypadá, že je to obvyklá konzistence. Balzám voní jako náplň v peprmintkách (s lehkým olejovým ocasem). Nanášet je potřeba lehkou rukou, na rtech následně lehce štípe/chladí. Chuť je vosková, nepříliš příjemná.


Posledním plným produktem je tvářenka Inglot, u mě v odstínu 28. Ačkoliv Inglot byl další značkou, která mě tentokrát ke koupi navnadila, nějak nevím, co si o téhle barvě myslet. Na jednu stranu si říkám, že by mi asi mohla sedět, na druhou stranu se mi prostě tak nějak nelíbí... No, uvidíme - počkám si na zveřejnění dalších boxíkových odstínů a pak se rozhodnu, zda ji vyzkouším nebo zkusím vyměnit za jinou.


Pokračujeme minilahvičkami, nejprve trojicí Kiss My Face. Antistresový sprchový gel / koupelová pěna s borovicí a ženšenem voní příjemně, i když trochu "pánsky". Ještě se rozmyslím, jestli si ji nechám, nebo věnuji manželovi, ale uplatnění u nás rozhodně najde. Bonusový šampón s kondicionérem jsou stejné, jako v dubnovém Ladyboxu.


Body Lotion Mandarin & Bergamot od Duck Island je bohužel stejný jarový smraďoch, jako jeho květnový brácha sprcháč, takže za mě - ne, děkuji.


V poslední lahvičce se schovává sprej na intimní partie od Salcury jménem Topida (podle názvu jsem trochu zadoufala, že by mohlo jít o sprej na ekzémy a podobné problémy kůže, ale nevadí). Sprej voní hodně podobně jako Antiac, vzhledem k tomu, že základem obou je tea tree oil a olej ze santalového dřeva, dává to smysl. Ve vůni je ještě celkem výrazně znatelná skořice. Ve složení Topidy dále najdeme hojivý měsíčkový olej, antiseptický tymián s levandulí a další. Přítomnost trochu dráždivějších olejů (skořice, máta a česnek) mě sice trochu překvapila, ale snad nebudou v takovém množství, aby to štípalo. Každopádně fungovat by to vzhledem ke složení na uvedené potíže (mykózy, svědění apod.) mělo poměrně dobře.


A na závěr vzorečky - Idealia BB Cream od Vichy mám schovaný už ze Senzaboxu, takže ho aspoň budu moct posoudit během trošku delšího používání.


Mezi letáčky jsou dále vlepené dva vzorečky od Weledy - ovesný a prosný (ten je vlepený do stejného letáčku, jako ovesný, takže jsem musela dlouze přemýšlet, co to naše dítě má v přesnídávkách, když je na tom napsáno Hirse).


A nakonec letáček Inglot a vizitka moješminky.cz


A samozřejmě nezbytný dopis od Lady


Hmmm - a co říct k této edici celkově? Docela mě potěšilo, že v krabičce byly produkty, které jsem měla chuť vyzkoušet (Mixa, Figs & Rouge) - i když na první pokus nemám ani z jednoho úplně nejlepší pocit, aspoň za ně nemusím utrácet v obchodě. Inglotí tvářenku ještě zvážím, i když na první pohled mám pocit, že tentokrát poprvé nedošlo ke klasické situaci, kdy mi barevná dekorativka v boxu naprosto totálně nesedí právě barvou. Vzorečky mi přijdou zajímavé a kromě smradlavé kachny s chutí vyzkouším úplně všechny. 

I když tenhle box asi nezařadím mezi top 3 nebo tak něco, celkový dojem z něj je rozhodně pozitivní.










7 komentářů

  1. Hej,já mám černou krabičku :D Taky to neni pro mě top edice,ale jsem spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Inglotí tvářenku nepokrytě závidím, jinak mě až tak nic nenadchlo... Figs and Rouge z listopadového Senzaboxu ještě nemám spotřebovaný. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. ja jsem trochu na rozpacich.. nevim co si o tom myslet. Asi udelam podrobnou recenzi az vyzkousim vsechny produkty...

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze! :))
    Chci tě pozvat ke mě na giveaway:http://barbarasway.blogspot.cz/2013/07/first-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  5. Ooo, this box is so cool! *__* The topida thingy looks awesome, hehe. <3

    Would you like to follow each other on GFC/Bloglovin? Junniku blog [Click!]
    - A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna včera jsem také sepisovala článek :) Jako jo, není to nejhorší box, ale že bych byla jó nadšená, to se také říct nedá...

    OdpovědětVymazat