Srpnový Ladybox

Po měsíční odmlce tu opět máme jednu krabici s překvapením. Minulý měsíc na mě box nezbyl, což mě docela dlouho mrzelo - než došlo k rozbalení u ostatních blogerek. Zatím mi to naštěstí docela vychází tak, že když na mě krabice výjimečně nezbyde, obsah mě nakonec moc nenadchne. To každopádně není případ té srpnové :-)

Bohužel mě tentokrát taky celkem dost nas... nepotěšil InTime - ve čtvrtek jsem požádala o ponechání zásilky na hradeckém depu pro vyzvednutí, dispečer mi to odsouhlasil - a ráno jsem se s autem odvážejícím mou zásilku z depa na doručení potkala na příjezdové cestě :-( Jako někdo, kdo pracuje ve spedici, mám poměrně shovívavé pochopení pro to, že se něco takového stane. Pro co bohužel skutečně pochopení nemám je fakt, že se mi nikdo ze 4 lidí z InTimu, se kterými jsem situaci průběžně řešila (2x disponent na depu, dispečer a řidička) absolutně neobtěžoval za chybu omluvit a jediné nabídnuté "řešení" bylo "zavolejte si řidičovi a přijeďte si pro to večer znova".

První fotky na dlažbě u InTime (copak bych po celodenním čekání vydržela na rozbalování doma?)


Každopádně teď už pozitivně, protože srpnová krabice se mi moc líbí :-) A to nejen oběma (vnější i vnitřní) krabičkami.



Vzhledem k přítomnosti Korresu, na který jsem se moc těšila, by zbytek obsahu klidně mohly tvořit vzorky březového šampónu a mýdla s jelenem, a stejně bych byla spokojená - ale vzhledem k tomu, že Korresu dělaly společnost třeba Ryor a Inglot, bylo to naprosto perfektní. Ale postupně :-)



Od Korresu jsem dostala Lip Butter v odstínu Plum. Má krásně tmavočervenou barvu a v kelímku vypadá jako z umělé hmoty (to mi zase bude strašně líto do něj poprvé hrábnout :-). A strašně krásně voní - kosmetiku s touhle vůní už jsem kdysi určitě měla, i když si nedokážu přesně vybavit, o to bylo (tipuji na nějaký lesk od Oriflame).



Tentokrát se mi dokonce podařilo dostat box přesně s tím, o bych si sama vybrala (většinou dostanu přesně tu variantu, kterou vůbec nechci) - od Korresu lze v boxu najít místo másla lesk na rty, z kterého bych asi měla radost o něco menší. Z kelímku Lip Butter se každopádně chystám udělat svého mazlíčka, kterého budu nosit všude sebou a ňufkat se s ním, kdykoliv to půjde. Korres je pro mě totiž zejména záležitost citově-nostalgická, která mi připomíná milovanou Paleochoru a Café Cosmogonia, z kterého je vidět přímo do výkladu protější lékárny s velkou reklamou právě na Korres. Příští rok si prostě nezbytně nutně musím naordinovat Řecko.



Další možností ze dvou produktů byl stín Inglot nebo lak na nehty Beauty UK - nehty si aktuálně nelakuji vůbec, zatímco Sleek paletka od Ilky mě celkem rychle přivedla ke střídání líčení očí a experimentům s barvami (což jsem pravidelně dělala naposledy v době, kdy mi bylo lehce přes dvacet) - takže stín od Inglotu mě nadchnul. Inglotu obecně poslední dobou začínám nějak přicházet na chuť.



Stín jsem dostala v meruňkovém odstínu Double Sparkle, na který bych obvykle asi koukala dost skepticky, ale aktuálně se celkem těším na vyzkoušení a myslím, že by mi asi mohl i celkem sedět. Jen se asi budu muset vypravit do stánku na CČM pro paletku...(a koupit si ten tmavošedý, co měli skoro všichni v prosincovém Ladyboxu - a já natěšená na tuhle barvu dostala tmavofialový). Double Sparkle je každopádně zajímavě vypadající barva s třpytkami - a kdyby mi náhodou neseděla na oči, asi ji zkusím jako tvářenku :-)



Dalším produktem v krabici je Uvolňující mátový gel od Ryoru, který má kromě jiného pomáhat unaveným nohám a celkové relaxaci. Mátový esenciální olej patří k těm, se kterými pracuju naprosto nejradši, takže tenhle gel určitě užiju. Kromě možností uvedených na obalu bych se nebála natřít ho pod nos při začínajícím nachlazení nebo nastupující bolesti hlavy (tam je dobré namazat ještě čelo a zátylek) - určitě to zkuste, máta je v tomhle směru celkem zázrak. Malý tip pro Ryor závěrem - v Anglii se do gelů na nohy přidává ještě levandule a jsou zcela bezkonkurenční ;-)


V boxu tentokrát nechybí ani vlasová péče v podobě šampónu a kondicionéru s kokosem. Sice jsem doufala spíš v nějaký produkt na tělo, protože vzorky na vlasy z boxů mám zatím všechny nedotčené (na otestování přeci jen potřebuji produkt používat delší dobu, než na kolik vystačí cestovní balení - takže si je schovávám na ty cesty), ale je mi jasné, že touha po tělových mazadlech není všeobecně sdílená :-) Oba výrobky každopádně krásně voní a až mě přejdou aktuální alergické záchvaty, které dostávám u každé silnější vůně, asi je vyzkouším i bez cestování.


Jako bonus jsem dostala tubu masážního peelingu proti celulitidě od Eveline. Ten už doma sice mám, ale docela příjemně mi voní a sprchové peelingy mám ráda, takže nepohrdnu.



A závěrem dva vlasové vzorečky od TMT (tuhle značku zatím vůbec neznám) - Pandora Oil a Cristall Liquidi Latte. Od objevení Biosilku a Skinfoodího Extra Virgin Olive Oil Essence mám podobné produkty do vlasů moc ráda, takže je s chutí vyzkouším (zvlášť, když oba jmenovaní zůstaly 200 km od mého současného působiště a Skinfoodí arganový olej se už 3 týdny fláká někde na cestě).



Já jsem každopádně se srpnovou edicí moc spokojená. A teď se jdu ztratit a opojně nořit nos do kelímku od Korresu :-) (na střídačku se zhruba stejně velkým balením kulí od VOV...)


PS: když koukám na fotky, tenhle post je vážně ultrarůžový :-)

-----
A aktuální info závěrem:

Poslední zásilka do GA si ještě stále užívá cesty kolem (půlky) světa, takže s trochou štěstí by k vyhlášení mohlo dojít příští týden. Do té doby si můžete dát tipovací soutěž na téma "co v ní bude" :-)

7 komentářů

  1. Tyhle nejrůznější doručovatele nemám ráda.. a tak jsem svůj první box svěřila Zásilkovně. Jediný zádrhel byl v tom, že jsem potřebovala odjet z Prahy, už jsem nastupovala do busu a přišla mi sms, že je zásilka připravena k vyzvednutí.. takže vyzvedával přítel a povinně mi musel obsah vyfotit:) Produkty mám stejné a jsem s nimi spokojená!
    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám poslední dobou s kurýrními službami docela dobré zkušenosti, ale tentokrát jsem byla fakt dožraná. I když je pravda, že zrovna v autech InTimu mají nějaké divné navigace, protože narozdíl od všech ostatních vždycky skončí na druhé straně potoka a marně přemýšlejí, jak k nám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ladybox jsem si neobjednala. Zase. :) A vím naprosto jistě, že by na mě vyšla varianta s lakem, zubní pastou a leskem na rty. :-D Mátový gel od Ryoru jsem ale vyměnila za lak z Avonu, už je na cestě ke mně... no a Korres máslo, které jsem si sama chtěla koupit, asi směním s jednou slečnou za kolagen Iven Cosmetics. Ty výměny jsou fakt skvělá věc! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Můj první Ladybox - čekala jsem trochu víc... I když moje krabička byla trochu jiná. Recenze na
    www.marketavolfova.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem zase opačný případ. Minule jsem objednala a byla opravdu nadšená, tentokrát jsem zaváhala - neobjednala, jsem ráda. Tohle mně nenadchlo. Akorát to máslo na rty, stíny a ryor si myslím, že musí být fajn ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ach jo, já mám zrovna tu špatnou krabičku... lak na nehty a pasta na zuby :-(

    více u mne

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje krabička se mi líbí víc než ta moje :)

    OdpovědětVymazat