Ultimátní lamač nehtů Jordana

    Téma víkendové link party - péče nebo dekorativní kosmetika určená na rty.

Obvykle sice nemám ve zvyku hodnotit něco po poměrně krátké době použivání, leč v tomto případě udělám výjimku - protože tohle už mi po dvojím vyzkoušení na nehty nesmí.

Diamantovou výživu na nehty od značky Jordana jsem našla v únorovém Ladyboxu. Podle popisku by měla obsahovat diamantový prach, který by měl připravidelném používání zpevňovatkřehké nehty, omezit lámavost a celkově je posílit a zpevnit.

A teď, jak je to doopravdy.

Předem přiznávám, že mé nehty nejsou samy o sobě pevné jako skála a čas od času se mi nějaký zlomí nebo uštípne. Zároveň nejsem příliš lakovací typ, takže nehty nijak netrápím pravidelnými dávkami odlakovače - obvykle mi na péči o ně bohatě stačí pilník, občas (když se mi zrovna chce a mám ho po ruce) doplněný leštícím hranolem.

Nicméně bezbarvý zpevňovač se mi trefil do noty a tak jsem se rozhoda ho vyzkoušet. Celková statistika dopadla následovně:

den 1: nátěr jednou vrstvou, nehty drží
den 2: nehty stále OK
den 3: 2 zlomené nehty dopoledne, jeden odpoledne
den 4: doplnění druhé vrstvy, jeden zlomený nehet
den 5: další nehtová zlomenina
den 6: žádná další pohroma
den 7: další 2 nehty v háji

Dlužno dodat, že se mi nehty lámaly při zcela nenáročných činnostech typu řízení auta, nikoliv při vyťukávání Radeckého pochodu diamantově pevnými dlouhými nehty do stolu, či jiné, podobně náročné činnosti.

Aktuálně jsem ve fázi "všechny nehty pečlivě zapilovné nakrátko" a obávám se, že s tímto superproduktem už znovu experimentovat opravdu nebudu.

Máte také zázrak z Ladyboxu? A jak vám vyhovuje?

Obrázek pochází z webu http://lanternasdamoda.blogspot.cz

2 komentáře

  1. Tak to je naozaj zaujímavé, že takto tvoje nechty zareagovali... povedala by som, že tobude asi nejaký "skazený" kúsok :/
    Adrien

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že podobnou zkušenost mám se zpevňujícím lakem od Avonu. Ovšem zůstala jsem u den 1: pač jsem odpoledne nalakovala a večer ve sprše se ten lak sloupnul jako samolepka. A ten od Jordany jsem měla další vyhlídnutý. Takže děkuji za ušetřené peníze.

    OdpovědětVymazat