Předposlední výherní Link Party & Giveaway

Je tu pátek a s ním další netématická víkendová Link Party. Ještě tento a příští týden zároveň spojená s giveaway.

Pravidla jsou stejná, jako obvykle (pro jistotu je najdete o kousek níže pod formulářem giveaway).
 

Do Link Party Giveaway se i nadále můžete přihlásit ve formuláři pod okénky odkazů.

K odtajňování obsahu balíčku protentokrát můžu říct, že jsem včera byla v pražské prodejně Ziaja a vybrala pro Vás 2 kousky - jeden malý a jeden velký (v obou balíčcích budou oba dva). K tomu jsem pro Vás dostala opravdu velkou spoustu vzorečků, takže kdo rád zkouší nová mazadla, bude naprosto nadšen!

Link Party









Giveaway



a Rafflecopter giveaway



Pravidla


Co to vlastně taková Link Party je?
Jednoduchá možnost, jak propagovat váš blog na mém blogu a zároveň objevit pár nových blogů, které by vás třeba mohly zaujmout taky, jen jste o nich ještě neslyšeli.

Jak to funguje?
Pod zadáním tématu aktuální Linka Party najdete tlačítko "Add your link", po jehož stisknutí můžete zadat adresu článku na vašem blogu a vybrat k němu náhledový obrázek. Po potvrzení se odkaz na váš blog objeví tady na mém blogu (v oblasti nad tlačítkem) a zůstane zde i po ukončení Link Party.

Jaké jsou podmínky účasti?
Jednoduché, ale pár jich je.

  1. Váš odkaz musí směřovat na jeden konkrétní článek, ne na celý blog. Odkázat můžete pouze 1 článek na vašem blogu, ne více.
  2. Váš blog, nebo alespoň odkazovaný článek, musí být na zadané téma. Pokud píšete o něčem jiném, zkuste mi dát v komentářích tip na téma další link party.
  3. Do odkazovaného článku nebo na jiné viditelné místo vašeho blogu (aktuální článek nebo lišta s odkazy) vložíte buďto odkaz na můj blog, nebo obrázek s odkazem na link party (odkaz stačí zkopírovat a vložit, najdete ho pod obrázkem).
  4. Sledovat tento blog přes GFC (tak vám neuteče žádná další link party)
  5. Navštívit co nejvíce blogů, které v link party uvedou svůj odkaz, ideálně i zanechat komentář. Proč to? Přece byste nechtěli přijít na party, kde budete celou dobu postávat v koutě a nikdo s vámi nepromluví! Právě díky vzájemným návštěvám se svým blogem seznámíte spoustu nových čtenářů - a naopak třeba sami objevíte něco, co stojí za to sledovat.


Odkazy je možné vkládat až do nedělní půlnoci. Prosím, ujistěte se, že váš odkaz splňuje výše uvedené podmínky, v případě nesplnění může být odkaz smazán.



2 komentáře

  1. Máš krásný design! A mimochodem tenhle nápad je moc dobrej, takovej hezkej způsob, jak propagace, tak možnosti najít nové lidi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hurá! Tak konečně se mi zničehonic rozjel Rafflecopter!
    Asi prostě jen neměl svůj den. ;-)

    OdpovědětVymazat