TonyMoly Backstage Gel Eyeliner

V poslední době jsem svou sbírku korejské kosmetiky doplnila o pár nových - a rozhodně zajímavých - kousků, a myslím, že po jejich více či méně důkladném vyzkoušení je právě ideální čas na to vám je postupně ukázat.



Na obrázku nahoře jsou gelové linky od Tony Moly, kterými dnes začneme. Pro mě první zkušenost s gelovkami, jsem věrnou fanynkou vysouvacích tužek. Nicméně v poslední době jsem začala víc "stínovat" a tužka mi přišla nedostatečně výrazná, takže jsem se rozhodla vystoupit z komfortní zóny a zkusit něco nového.

Linky od Tony Moly se každopádně ukázaly být dobrou volbou, jsou skvělé. Barva je výrazná, do kelímku s ní stačí štětcem jen zlehka ťuknout, takže neubývá moc rychle. Já sama mám klasické černé, ale dostupné jsou asi v šesti barvách (dost jsem váhala, jestli nevzít třpytivou variantu Pearl Black.

Balení má na první pohled trochu zvláštní tvar, protože se ve víčku schovává štěteček. Přestože to není klasický tenoučký "párchlupáč" na linky, kreslí se s ním celkem dobře, a to jak tenká linka, tak i silnější.

Barva po nanesení drží dobře na místě, snese i opatrné promnutí oka. Na odlíčení to každopádně chce kvalitní micelárku, třeba běžné ubrousky, kterými se odličuju nejradši, na ně rozhodně nestačí.

Linky jsem kupovala na eBay za cenu kolem 150 korun a rozhodně jsem s nimi dost spokojená na to, abych vám je doporučila taky :-)

A čím si oči obkružujete vy? Dáte mi zajímavé tipy na další kousky?

6 komentářů

  1. Dávám přednost drogérkovým gelovkám, Maybelline, Rimmel. Navíc jsou i levnější. Tak nějak nevím, proč bych měla riskovat a kupovat něco z Asie, když je to za vyšší cenu. Kdyby to aspoň bylo levnější, tak bych v tom nějaký smysl viděla. :) Ale jinak stále přemýšlím, jaké gelovky koupit teď, pořád žádné nebyly na 100% dokonalé :)

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tony Moly má 4g balení, takže v podstatě nejsou dražší, než ty, co se dají koupit tady - Rimmel i Maybelline mají obě něco přes 2 gramy. Každopádně jsou fakt dobré a člověk zas tak moc neriskuje - Jižní Korea není Čína, aby se člověk musel výrazně bát kvality, a když zboží nedorazí nebo přijde rozbité, vždycky dostaneš peníze zpátky.

      Vymazat
  2. Linky nepouzivam, pretoze ich neviem pouzivat. Zial. Kozmetiku z Azie, ktora nie je oficialne dovazana na Slovensko by som neriskovala.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovědětVymazat
  3. No, já s jejich používáním zatím taky nejsem zrovna hvězda :-), ale pracuje se s nimi fakt dobře a jednoduše.

    Já osobně si kosmetiku z Jižní Koreje a Japonska celkem klidně objednám, ale třeba do čínské bych nešla. Rozdíl mezi vyspělostí asijských zemí je dost propastný :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja pouzivam najradsej Linky Loreal tie su super :)

    Pozyvam na valentinsku giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Jedu v gelovkách, mám jich spoustu, nej je ale Inglot =o) nebo fixu od Essence, ale ta se po týdnu třepí...

    OdpovědětVymazat